Avatar
Offline, Laatste login: 16:59, 22 September 2012
Badeend

Laatste bezoekers


Persoonlijke informatie


Status

Naam
'Badeend'
Geboortedatum
31-03-90
Land
Europa
Provincie

Stad

MSN Messenger

IRC Channel

Website

Geslacht
M

Statistieken


Laatste login
22 September 2012
Tijd online
0 dagen
Aantal forum posts
97
Aantal profile views
8
Thumbs up
0
Thumbs down
0

Reacties

Avatar
Dreamcatcher77 20 October 2010 - 15:40

Ben jij een echte soldaat? Vind jij het leuk om Battlefield Bad Company 2 in team verband te spelen? Ben jij op zoek naar spelers met dezelfde passie? Zoek dan niet verder, The Insane Bastards clan is een nieuw en serieuze clan die op zoek is naar Nederlandse spelers om lid te worden. Ben jij 16 jaar of ouder dan ben je van harte welkom in onze clan. Wij geven je de kans om meer uit je game ervaring te halen. Ook kun je bij ons mee doen aan uitdagende clan battles. Schrijf je nu snel in. Meer informatie is te vinden op www.insane-bastards.nl We hopen je snel te zien soldaat !!

Avatar
iXVI 8 July 2010 - 20:42

Creators of Xtreme Nightmares, een internationale multi-gaming clan, is op dit moment actief op zoek naar meer leden voor Battlefield: Bad Company 2. CXN is een Clan met meer dan 100 leden en bestaat al enige jaren. Wij spelen de C&C series, Call of Duty 6: Modern Warfare 2 en Battlefield: Bad Company 2. Vanaf September zullen we ook actief zijn op het nieuwe strategiespel R.U.S.E.

Ben jij op zoek naar een leuke, gezellige en spontane clan? Kom ons dan bezoeken op http://www.cxnteam.com en meld jezelf aan.

p.s. TeamSpeak 3 + headset is een vereiste.


-->