mikezrzG schreef op 16 April 2017 - 00:10 #3991979
Avatar
1240 berichten
Bijna 1337
Jo broeders heeft er iemand nog een recente config zodat ik weer kan gaan knallenKk

groetjes
SpheX schreef op 19 April 2017 - 11:21 #3992047
Avatar
487 berichten
Hobbyist
Launch options:
-nojoy -threads 8 -noforcemparms -noforcemaccel -novid -refresh 144 -tickrate 128 +mat_queue_mode 2 +exec autoexec.cfg

cl_righthand 0 (dit doen ze ook in sommige pro vids, dus moet jij ook doen)

Edit: Kloppend gemaakt denk ik :p


Laatst gewijzigd op 19 April 2017 - 15:23

shibble schreef op 19 April 2017 - 11:28 #3992050
Avatar
7758 berichten
Gamelux Elite
SpheX schreef:
Launch options:
-nojoy -threads 8 -noforcemparms -noforcemaccel -novid -freq 144 -refresh 144 -tickrate 128 +mat_queue_mode 2 +autoexec.cfg

cl_righthand 0 (dit doen ze ook in sommige pro vids, dus moet jij ook doen)

gap wil je niet zo bijdehand over "cl_righthand" doen? xD
MeatpuppeT schreef op 19 April 2017 - 12:27 #3992054
Avatar
5482 berichten
Professional
+autoexec.cfg werkt niet (bij mij)
xilo schreef op 19 April 2017 - 15:15 #3992058
Avatar
2219 berichten
Te enthousiast
MeatpuppeT schreef:
+autoexec.cfg werkt niet (bij mij)

het is +exec autoexec.cfg

De rest wat SpheX zegt klopt wel, alleen werken -freq en -threads geloof ik niet meer.
SpheX schreef op 19 April 2017 - 15:24 #3992060
Avatar
487 berichten
Hobbyist
Ik zou overigens ook gewoon een keer in-game alles goed instellen. Vervolgens met de game open de config.cfg readonly maken in windows. Kan je ook nooit perongeluk je config verneuken :)


Laatst gewijzigd op 19 April 2017 - 15:27

MeatpuppeT schreef op 19 April 2017 - 15:34 #3992061
Avatar
5482 berichten
Professional
xilo schreef:
MeatpuppeT schreef:
+autoexec.cfg werkt niet (bij mij)

het is +exec autoexec.cfg

die werkt ook niet bij mij ;)

Ik heb altijd gewoon 1x handmatig de autoexec file laten uitvoeren en dan behoud hij gewoon die settings altijd
xilo schreef op 19 April 2017 - 20:50 #3992070
Avatar
2219 berichten
Te enthousiast
MeatpuppeT schreef:
xilo schreef:
MeatpuppeT schreef:
+autoexec.cfg werkt niet (bij mij)

het is +exec autoexec.cfg

die werkt ook niet bij mij ;)

Ik heb altijd gewoon 1x handmatig de autoexec file laten uitvoeren en dan behoud hij gewoon die settings altijd

Moet wel in je launchoptions he en daarnaast moet je wel een autoexec.cfg hebben anders ga je iets executen wat niet bestaat. Groetjes
SpheX schreef op 19 April 2017 - 23:06 #3992071
Avatar
487 berichten
Hobbyist
Hier man pak mijn config, zitten ook allemaal pracc scripts in voor de liefhebber.
https://www.dropbox.com/s/jzsuj4flyy6uqg1/config.zip?dl=0

SPACE = Inspect Weapon
V = Drop weapon
G = Pick Grenade
H = Pick Flash
MOUSE3 = Pick Smoke
MWHEELDOWN = Jump
F = Jumpthrow

In alle files effe het rcon password goedzetten en you are good 2 go.

PS: Ja ik ben beste speler benelux. :D


Laatst gewijzigd op 19 April 2017 - 23:19

Ydereen schreef op 20 April 2017 - 09:18 #3992074
Avatar
4305 berichten
Vierkante ogen
SpheX schreef:
Hier man pak mijn config, zitten ook allemaal pracc scripts in voor de liefhebber.
https://www.dropbox.com/s/jzsuj4flyy6uqg1/config.zip?dl=0

SPACE = Inspect Weapon
V = Drop weapon
G = Pick Grenade
H = Pick Flash
MOUSE3 = Pick Smoke
MWHEELDOWN = Jump
F = Jumpthrow

In alle files effe het rcon password goedzetten en you are good 2 go.

PS: Ja ik ben beste speler benelux. :D
Jumpthrow mag niet.
fRe schreef op 20 April 2017 - 09:23 #3992075
Avatar
2211 berichten
Te enthousiast
Ydereen schreef:
SpheX schreef:
Hier man pak mijn config, zitten ook allemaal pracc scripts in voor de liefhebber.
https://www.dropbox.com/s/jzsuj4flyy6uqg1/config.zip?dl=0

SPACE = Inspect Weapon
V = Drop weapon
G = Pick Grenade
H = Pick Flash
MOUSE3 = Pick Smoke
MWHEELDOWN = Jump
F = Jumpthrow

In alle files effe het rcon password goedzetten en you are good 2 go.

PS: Ja ik ben beste speler benelux. :D
Jumpthrow mag niet.

In bepaalde leagues*
xilo schreef op 20 April 2017 - 14:13 #3992082
Avatar
2219 berichten
Te enthousiast
MeatpuppeT schreef:
xilo schreef:
MeatpuppeT schreef:
+autoexec.cfg werkt niet (bij mij)

het is +exec autoexec.cfg

die werkt ook niet bij mij ;)

Ik heb altijd gewoon 1x handmatig de autoexec file laten uitvoeren en dan behoud hij gewoon die settings altijd

Dan staat je config niet op 'alleen lezen' als je dan een keer paar commands wil proberen of iemand anders even op je pc laat spelen veranderd hij het in de je config.cfg.
MeatpuppeT schreef op 20 April 2017 - 15:10 #3992083
Avatar
5482 berichten
Professional
xilo schreef:
MeatpuppeT schreef:
xilo schreef:
MeatpuppeT schreef:
+autoexec.cfg werkt niet (bij mij)

het is +exec autoexec.cfg

die werkt ook niet bij mij ;)

Ik heb altijd gewoon 1x handmatig de autoexec file laten uitvoeren en dan behoud hij gewoon die settings altijd

Dan staat je config niet op 'alleen lezen' als je dan een keer paar commands wil proberen of iemand anders even op je pc laat spelen veranderd hij het in de je config.cfg.

Ahh dat zou kunnen. Hier heb ik wat aan ;)

Om even te side tracken in dit topic... Normaal heb ik alleen -novid in m'n launchoptions. Maar sinds ik windows 10 heb geïnstalleerd doet die raar bij opstarten. Soms lang zwart beeld totdat hij in het menu komt. Alsof Hij het begin filmpje niet laat zien, maar wel de tijd die het filmpje duurt moet wachten. En heel soms gaat het wel sneller door maar dan op een verkrackte manier tot het hele menu geladen is. Nadat menu geladen is nooit problemen though.
Iemand een idee :confused:
JelluN schreef op 20 April 2017 - 23:40 #3992109
Avatar
168 berichten
Amateur
fashr heb mooie config
klitzz schreef op 22 April 2017 - 19:38 #3992138
Avatar
901 berichten
Veel vrije tijd
JelluN schreef:
fashr heb mooie config
f_tardm_6e14028.gif
JelluN schreef op 22 April 2017 - 21:45 #3992139
Avatar
168 berichten
Amateur
jezus klitz hoe kom je hier aan?
SpheX schreef op 22 April 2017 - 21:47 #3992140
Avatar
487 berichten
Hobbyist
JelluN schreef:
jezus klitz hoe kom je hier aan?

zen moeder heeft hem gefilmt haha


Laatst gewijzigd op 22 April 2017 - 21:54

klitzz schreef op 23 April 2017 - 00:17 #3992141
Avatar
901 berichten
Veel vrije tijd
SpheX schreef:
JelluN schreef:
jezus klitz hoe kom je hier aan?

zen moeder heeft hem gefilmt haha
nee was makkelijker te regelen
292aca3b1a7b1b6750e424b016a896f2.png


Laatst gewijzigd op 23 April 2017 - 00:18

JelluN schreef op 23 April 2017 - 01:45 #3992142
Avatar
168 berichten
Amateur
klitzz schreef:
SpheX schreef:
JelluN schreef:
jezus klitz hoe kom je hier aan?

zen moeder heeft hem gefilmt haha
nee was makkelijker te regelen
292aca3b1a7b1b6750e424b016a896f2.png

ik geniet
giphy.gif
Edit: speciaal voor jou jellun


Laatst gewijzigd op 23 April 2017 - 01:47

SpheX schreef op 23 April 2017 - 12:04 #3992143
Avatar
487 berichten
Hobbyist
Haha ik laat het hier bij hoor, het gaat niet echt eerlijk op merk ik al wel.
semigear schreef op 23 April 2017 - 15:29 #3992144
Avatar
3538 berichten
Vierkante ogen
Mensen die in launchoptions +exec autoexec.cfg zetten snappen niet wat autoexec.cfg inhoud
MeatpuppeT schreef op 23 April 2017 - 21:00 #3992146
Avatar
5482 berichten
Professional
semigear schreef:
Mensen die in launchoptions +exec autoexec.cfg zetten snappen niet wat autoexec.cfg inhoud
het was zo in cs1.6/1.5 en mss ook source (dat weet ik niet) zo ingebouwd dat een autoexec.cfg altijd standaard werd uitgevoerd (? Het is alweer te lang geleden dat ik het niet meer zeker weet.)

Wat ik wel zeker weet is dat bij cs:go dit het geval niet is. In je normale config.cfg zetten dat die autoexec.cfg uitgevoerd moet worden na alle andere settings werkt ook niet.
Had in het begin toen ik aan cs:go begon ook lopen peuteren met het laten uitvoeren van die autoexec.cfg maar wat ik toen ook in launch options zetten het maakte niet uit. het werkte gewoon niet (bij mij). Alleen wat xilo zei met "read only" aanzetten had ik niet geprobeerd. (nu nog steeds niet. Geen zin/tijd)
Wat ik wel weet is dat, als je een config eenmaal uitvoert, cs:go de settings behoud na afsluiten.
semigear schreef op 24 April 2017 - 18:12 #3992152
Avatar
3538 berichten
Vierkante ogen
Nog nooit problemen mee gehad hier, vruuger nie en nu nie. Toevallig laatst crispy clean reinstall van Windows gedaan en na video.txt & autoexec.cfg terug te zetten alles weer perfect

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
triks schreef op 24 April 2017 - 21:16 #3992153
Avatar
4404 berichten
Vierkante ogen
MeatpuppeT schreef:
semigear schreef:
Mensen die in launchoptions +exec autoexec.cfg zetten snappen niet wat autoexec.cfg inhoud
het was zo in cs1.6/1.5 en mss ook source (dat weet ik niet) zo ingebouwd dat een autoexec.cfg altijd standaard werd uitgevoerd (? Het is alweer te lang geleden dat ik het niet meer zeker weet.)

Wat ik wel zeker weet is dat bij cs:go dit het geval niet is. In je normale config.cfg zetten dat die autoexec.cfg uitgevoerd moet worden na alle andere settings werkt ook niet.
Had in het begin toen ik aan cs:go begon ook lopen peuteren met het laten uitvoeren van die autoexec.cfg maar wat ik toen ook in launch options zetten het maakte niet uit. het werkte gewoon niet (bij mij). Alleen wat xilo zei met "read only" aanzetten had ik niet geprobeerd. (nu nog steeds niet. Geen zin/tijd)
Wat ik wel weet is dat, als je een config eenmaal uitvoert, cs:go de settings behoud na afsluiten.
Nee, onderin de config stond dan exec autoconfig.cfg

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
shibble schreef op 24 April 2017 - 21:28 #3992154
Avatar
7758 berichten
Gamelux Elite
triks schreef:
MeatpuppeT schreef:
semigear schreef:
Mensen die in launchoptions +exec autoexec.cfg zetten snappen niet wat autoexec.cfg inhoud
het was zo in cs1.6/1.5 en mss ook source (dat weet ik niet) zo ingebouwd dat een autoexec.cfg altijd standaard werd uitgevoerd (? Het is alweer te lang geleden dat ik het niet meer zeker weet.)

Wat ik wel zeker weet is dat bij cs:go dit het geval niet is. In je normale config.cfg zetten dat die autoexec.cfg uitgevoerd moet worden na alle andere settings werkt ook niet.
Had in het begin toen ik aan cs:go begon ook lopen peuteren met het laten uitvoeren van die autoexec.cfg maar wat ik toen ook in launch options zetten het maakte niet uit. het werkte gewoon niet (bij mij). Alleen wat xilo zei met "read only" aanzetten had ik niet geprobeerd. (nu nog steeds niet. Geen zin/tijd)
Wat ik wel weet is dat, als je een config eenmaal uitvoert, cs:go de settings behoud na afsluiten.
Nee, onderin de config stond dan exec autoconfig.cfg

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
fRe schreef op 26 April 2017 - 17:26 #3992164
Avatar
2211 berichten
Te enthousiast
+exec autoexec
There has been a problem in CS:GO since the release, that the configs are loaded in a wrong order. The easiest way to avoid that problem, is adding host_writeconfig at the very end of your autoexec and making sure, that your config isn’t set to read-only. The command overwrites any cvars in the config.cfg with the ones in the autoexec.cfg when the autoexec is loaded. Do not set a launch option +exec autoexec.cfg, the autoexec is loaded anyway. Right now, this seems to be the only method to make your autoexec definitely work.
MeatpuppeT schreef op 26 April 2017 - 17:38 #3992166
Avatar
5482 berichten
Professional
fRe schreef:
+exec autoexec
There has been a problem in CS:GO since the release, that the configs are loaded in a wrong order. The easiest way to avoid that problem, is adding host_writeconfig at the very end of your autoexec and making sure, that your config isn’t set to read-only. The command overwrites any cvars in the config.cfg with the ones in the autoexec.cfg when the autoexec is loaded. Do not set a launch option +exec autoexec.cfg, the autoexec is loaded anyway. Right now, this seems to be the only method to make your autoexec definitely work.

dat met host writeconfig had ik ook gelezen toen ik ermee begon.
ps: als die zegt config.cfg bedoeld die de config_default.cfg ? Dat is de enige die ik heb namelijk
semigear schreef op 27 April 2017 - 17:46 #3992171
Avatar
3538 berichten
Vierkante ogen
MeatpuppeT schreef:
fRe schreef:
+exec autoexec
There has been a problem in CS:GO since the release, that the configs are loaded in a wrong order. The easiest way to avoid that problem, is adding host_writeconfig at the very end of your autoexec and making sure, that your config isn’t set to read-only. The command overwrites any cvars in the config.cfg with the ones in the autoexec.cfg when the autoexec is loaded. Do not set a launch option +exec autoexec.cfg, the autoexec is loaded anyway. Right now, this seems to be the only method to make your autoexec definitely work.

dat met host writeconfig had ik ook gelezen toen ik ermee begon.
ps: als die zegt config.cfg bedoeld die de config_default.cfg ? Dat is de enige die ik heb namelijk
Volgensmij pakt ie je config.cfg in userdata...

Mijn autoexec:


Laatst gewijzigd op 27 April 2017 - 17:48

MeatpuppeT schreef op 27 April 2017 - 18:02 #3992172
Avatar
5482 berichten
Professional
semigear schreef:
MeatpuppeT schreef:
fRe schreef:
+exec autoexec
There has been a problem in CS:GO since the release, that the configs are loaded in a wrong order. The easiest way to avoid that problem, is adding host_writeconfig at the very end of your autoexec and making sure, that your config isn’t set to read-only. The command overwrites any cvars in the config.cfg with the ones in the autoexec.cfg when the autoexec is loaded. Do not set a launch option +exec autoexec.cfg, the autoexec is loaded anyway. Right now, this seems to be the only method to make your autoexec definitely work.

dat met host writeconfig had ik ook gelezen toen ik ermee begon.
ps: als die zegt config.cfg bedoeld die de config_default.cfg ? Dat is de enige die ik heb namelijk
Volgensmij pakt ie je config.cfg in userdata...

ah ik zie het. Niet meer aan gedacht

PS: rates zijn aangepast een tijd terug hé ... 128000 is nu onder het default
default 196608
maximum 786432
http://blog.counter-strike.net/index.php/2016/09/16032/
hier nog wat extra info over wat het betekend: http://telkomgaming.co.za/how-to-set-your-new-csgo-rates/


Laatst gewijzigd op 27 April 2017 - 18:05

semigear schreef op 27 April 2017 - 18:30 #3992174
Avatar
3538 berichten
Vierkante ogen
Oh echt, thanks for the tip!

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->