MeatpuppeT schreef op 18 April 2017 - 23:36 #3992039
Avatar
5482 berichten
Professional
Ofc, wat voor de een standaard is om te doen is dat niet voor de ander :P
gnux schreef op 19 April 2017 - 00:23 #3992040
Avatar
2321 berichten
Te enthousiast
Dat werd direct gezegd. Ik kende alleen de bios naam niet :p :D
Logix_X schreef op 19 April 2017 - 00:27 #3992041
Avatar
176 berichten
Amateur
Imprezz schreef:
ufear schreef:
Config al weggegooid?

Je CPU niet aan 't prutsen met SpeedStep/C-states? Zet in de BIOS eens je frequentie vast.

Wat gebeurt er als je je netwerkkaart even disabled in device manager en offline met bots gaat spelen? Leuk zo'n realtek netwerk chip =D

Voor de grap ook eens kijken met geluid uit (in BIOS uitzetten svp) en zo weinig mogelijk USB devices geconnect (en als geconnect in een USB2 slot svp).

Dikke kans dat er in ieder geval 'iets' gaars met je moederbord is als ik dit zo lees.

Opgelost!!!! bedankt koen :)

Het vastzetten van de CPU van dynamic naar fixed heeft het probleem verholpen :cool:
Zit nu standaad boven de 300, met drops naar 250-280, lager gaat die niet.

Kan een slotje op.

Waar kan je deze setting vinden? Googlen helpt niet echt..

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
Imprezz schreef op 19 April 2017 - 10:00 #3992045
Avatar
2591 berichten
Te enthousiast
MeatpuppeT schreef:
Ofc, wat voor de een standaard is om te doen is dat niet voor de ander :P

Ik had de optie wel zien staan in de bios, maar dat het zo'n verschil zou maken had ik niet gedacht. Thanks voor de testen :)

gnux schreef:
Dat werd direct gezegd. Ik kende alleen de bios naam niet :p :D

Heb ik dan overheen gelezen I guess. Bedankt voor je hulp in ieder geval!
Logix_X schreef:
Imprezz schreef:
ufear schreef:
Config al weggegooid?

Je CPU niet aan 't prutsen met SpeedStep/C-states? Zet in de BIOS eens je frequentie vast.

Wat gebeurt er als je je netwerkkaart even disabled in device manager en offline met bots gaat spelen? Leuk zo'n realtek netwerk chip =D

Voor de grap ook eens kijken met geluid uit (in BIOS uitzetten svp) en zo weinig mogelijk USB devices geconnect (en als geconnect in een USB2 slot svp).

Dikke kans dat er in ieder geval 'iets' gaars met je moederbord is als ik dit zo lees.

Opgelost!!!! bedankt koen :)

Het vastzetten van de CPU van dynamic naar fixed heeft het probleem verholpen :cool:
Zit nu standaad boven de 300, met drops naar 250-280, lager gaat die niet.

Kan een slotje op.

Waar kan je deze setting vinden? Googlen helpt niet echt..

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile

In de BIOS bij overclocking staat het bij mij.
SCHADUW schreef op 20 April 2017 - 00:30 #3992073
Avatar
3293 berichten
Vierkante ogen
Hahahahaha - Wauw... was ook niet mijn eerste gedachte dat hij het dynamisch omlaag zou clocken als je ingame zit. Zet zelf m'n processor als eerste altijd dynamisch uit, gewoonte waarschijnlijk, maar nooit gedacht dat dit zo'n issue zou geven ingame
gnux schreef op 21 April 2017 - 00:48 #3992110
Avatar
2321 berichten
Te enthousiast
geen probleem :D altijd kut deze zooi

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->