Artt schreef op 20 September 2014 - 15:10 #3966539
Avatar
1116 berichten
Bijna 1337
yo
heb in m'n pc een draad loszitten ik weet nu niet of dat al lang zo is maar ik heb het nu pas opgemerkt.
mijn pc werkt momenteel nog maar ik ken niks van pc's dus ik vroeg me af of dat die draad nu ingeplugd moet zitten of niet? http://imgur.com/7liIi7M,05dNXdI
en dan nog een vraagje,
ik heb mijn pc nu al 1.5j en heb altijd hdmi gebruikt maar ik wil nu dvi gebruiken voor 120 hz op csgo maar als ik mijn dvi kabel in mijn pc-ingang steek dan gebeurt er niks. Ik heb hetzelfde geprobeerd met d-sub kabel en er gebeurde ook niks, de enigste ingang die werkt is hdmi... is er een mogelijkheid om die ingang te veranderen naar dvi of is het gewoon omdat mijn grafische kaart maar 1 ingang heeft en deze hdmi is? ik heb nvidia geforce gtx 660
MeatpuppeT schreef op 20 September 2014 - 15:37 #3966541
Avatar
5490 berichten
Professional
je videokaart heeft alleen een HMDI ingang? Als dat zo is dan kun je geen 120hertz met die videokaart draaien.
Als je de ingang in je beeldscherm veranderd dan moet je de 'source' veranderen anders zie je niks.

En die kabel hoeft zo te zien niet aangesloten te zijn. Die zijn om je 4/6pins aansluiting voor extra voeding op je videokaart te verbreden. Maar tegelijkertijd moeilijk te zien ook op die foto ...
legendareN schreef op 20 September 2014 - 20:47 #3966551
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
Die stekker hoef je niet naar om te kijken die is voor stroom naar je videokaart.

En ik snap t niet? Plug je de DVI kabel nou in in je moederbord of grafische kaart? Je zegt dat je hem aansluit en vervolgens ook dat je videokaart die aansluiting niet heeft.

Lijkt me sterk dat een 660 geen DVI aansluiting heeft namelijk.

En als je de DVI kabel in je moederbord in plugd dan is het logisch dat je geen beeld krijgt. Dat is niet je videokaart.

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
Artt schreef op 21 September 2014 - 17:39 #3966577
Avatar
1116 berichten
Bijna 1337
ikd enk dat ik hem in mijn moederbord plug maar weet het allemaal niet ken er niks van
taileNN schreef op 21 September 2014 - 18:23 #3966578
Avatar
178 berichten
Amateur
de DVI kabel zou dan sowieso in je videokaart moeten. Maar als daar geen aansluiting van is (wat ik nogal apart vind) word dit een moeilijk verhaal.

Wat voor aansluitingen heb je WEL in je videokaart?
Artt schreef op 23 September 2014 - 19:43 #3966686
Avatar
1116 berichten
Bijna 1337
ik heb denk ik sowieso een dvi aansluiting in mijn videokaart maar de input van mijn dvi in mijn pc loopt naar het moederbord en niet naar de videokaart (voor zover ik denk)
ROBIN schreef op 23 September 2014 - 20:48 #3966693
Avatar
652 berichten
Veel vrije tijd
2elccpz.jpg
AUB ;)

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->