unborNN schreef op 14 February 2014 - 17:36 #3954134
Avatar
2207 berichten
Te enthousiast
Beste Gluxers!

Ik zit met een probleem..
Ik heb een 22 inch scherm en een 32 inch TV,
nu ging ik gister dus een film kijken op mijn 32 inch TV.. via schermresolutie heb ik mijn 22 inch beeldscherm uit gezet (beeld alleen weergeven op scherm 2). 

Allemaal heel leuk, film afgekeken.. daarna PC weer uitgezet via mijn 32 inch TV en de kabel los gemaakt.
Vandaag zetten ik mijn pc weer aan.

Maar hij herkend nu dus mijn 22 Inch beeldscherm niet meer.. ik heb ook nog 2 andere 22 inch beeldschermen maar helaas worden deze ook niet herkend.

TV zat van HDMI naar computer DVI.
22 inch zat van HDMI naar HDMI.

Ik kan het niet duidelijker uitleggen helaas.
Het komt er op neer dat mijn PC alleen nog mijn 32 Inch TV herkend. Ook als ik mijn 22 Inch als 2e beeldscherm aan wil sluiten herkend hij hem niet.

Ik had eerst gehoopt dat het een software (driver) probleem zou zijn, helaas is dit niet het geval want ik heb mijn PC al opnieuw geinstalleerd.

Specs PC:

Moederboord: MSI z77a-GD65 Gaming
Processor: Intel 3770K Core I7
Videokaart: Radeon 7850
OS: Windows 8

Ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen, ik heb al zoveel dingen geprobeerd, teveel om op te noemen haha.

Bij voorbaat dank!

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
zyrixx schreef op 14 February 2014 - 17:45 #3954136
Avatar
2009 berichten
Te enthousiast
Vast al geprobeerd maar gewoon via je 32 inch de settings weer aanpassen? Haha

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
WsH schreef op 14 February 2014 - 17:48 #3954137
Avatar
7502 berichten
Gamelux Elite
als je die 32 inch eraan hangt en dan dubbele desktop shit doet (uitbreiden, windows toets + p), heb je dan wel weer die 22 inch erbij?
unborNN schreef op 14 February 2014 - 17:49 #3954138
Avatar
2207 berichten
Te enthousiast
Ja, hij wordt gewoon helemaal niet meer herkend, alle 3 de 22 inch schermen..

Heb DVI naar HDMI en HDMI naar HDMI geprobeerd.

Mijn 32 inch TV doet het met zowel DVI naar HDMI en HDMI naar HDMI.

Dit is het raarste probleem dat ik ooit bij me computer voorbij heb zien komen.

En alle 3 de 22 inch schermen doen het wel op een andere computer, wat moet ik hier nou mee? Verplicht gamen op een 32 inch TV

@WSh

Nope, ze worden niet herkend :D


Laatst gewijzigd op 14 February 2014 - 17:50

unborNN schreef op 14 February 2014 - 18:53 #3954146
Avatar
2207 berichten
Te enthousiast
Niemand? :(

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
furYYY schreef op 15 February 2014 - 01:17 #3954173
Avatar
5615 berichten
Professional
Nja vroeger kon je op f8 rammen bij boot
En dan kiezen voor iets met 640x480
t valt te proberen ?
fRe schreef op 15 February 2014 - 08:52 #3954178
Avatar
2207 berichten
Te enthousiast
ik weet dat je bij ATI CC een optie'tje hebt - automatisch beeldschermen detecteren. Misschien staat deze af? ^^
Verder zou ik het niet weten :p
unborNN schreef op 15 February 2014 - 10:13 #3954182
Avatar
2207 berichten
Te enthousiast
Al staat dat uit, ik druk via schermresolutie op detecteren maar gebeurd NIKS. Het zal vast wat simpels zijn, alleen kom er maar is achter.. ben nu ook niet thuis dus kan het niet testen.

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
unborNN schreef op 15 February 2014 - 10:15 #3954184
Avatar
2207 berichten
Te enthousiast
furYYY schreef:
Nja vroeger kon je op f8 rammen bij boot
En dan kiezen voor iets met 640x480
t valt te proberen ?

Jij bedoeld omdat mijn TV natuurlijk een hogere resolutie heeft dan mijn beeldscherm dit misschien conflicten geeft? En mijn TV nu dus op de max reso zetten van mijn 22 inch scherm?

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
furYYY schreef op 15 February 2014 - 12:07 #3954189
Avatar
5615 berichten
Professional
unborNN schreef:
furYYY schreef:
Nja vroeger kon je op f8 rammen bij boot
En dan kiezen voor iets met 640x480
t valt te proberen ?

Jij bedoeld omdat mijn TV natuurlijk een hogere resolutie heeft dan mijn beeldscherm dit misschien conflicten geeft? En mijn TV nu dus op de max reso zetten van mijn 22 inch scherm?

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
Ik had het even snel gelezen, maar je zei dat je geen beeld had toch (na opstarten). Dan is dat de fix. Als je op 1 scherm geen beeld hebt kun je t altijd nog fixxen met windowstoets en pijltjes enz. of inderdaad windows toets p
unborNN schreef op 15 February 2014 - 16:16 #3954218
Avatar
2207 berichten
Te enthousiast
Dat is juist het probleem, hij herkend alle 3 de 22 inch schermen die ik heb niet meer.. zowel als solo scherm en duo scherm, hij herkend ze gewoon niet.. alleen mijn 32 inch TV herkend die. Mijn 32 inch TV herkend die zowel van HDMI naar HDMI en van DVI naar HDMI, de 22 inches die ik heb worden met geen enkele poort herkend. Snapje?

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
Joao schreef op 15 February 2014 - 16:32 #3954219
Avatar
755 berichten
Veel vrije tijd
unborNN schreef:
Dat is juist het probleem, hij herkend alle 3 de 22 inch schermen die ik heb niet meer.. zowel als solo scherm en duo scherm, hij herkend ze gewoon niet.. alleen mijn 32 inch TV herkend die. Mijn 32 inch TV herkend die zowel van HDMI naar HDMI en van DVI naar HDMI, de 22 inches die ik heb worden met geen enkele poort herkend. Snapje?

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile

heb je al een BIOS reset geprobeerd?
heeft jou motherboard een onboard HDMI ingang? Zoja, sluit is daar een 22" op aan.
haal even je BIOS bat eruit en weer in, doe ook een clear CMOS erna.
Als je een 2e scherm aansluit en je gaat naar apparaatbeheer, zie je daar de scherm staan?
xilo schreef op 15 February 2014 - 20:00 #3954233
Avatar
2219 berichten
Te enthousiast
hertz aanpassen, reso omlaag en gaan avec le banaan
xdanny schreef op 15 February 2014 - 20:17 #3954234
Avatar
1970 berichten
Net 1337 geweest
Porno kijken op je 32 inch tv is toch het beste.
unborNN schreef op 16 February 2014 - 15:55 #3954281
Avatar
2207 berichten
Te enthousiast
Heb nog geen bios reset geprobeerd, ben ook niet thuis op het moment.

Ja ik heb een HDMI onboard zitten, zal dit proberen als ik thuis ben.

Bij apparaatbeheer staat alleen 'algemeen beeldscherm' dat is dus mijn 32 inch TV.

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
Joao schreef op 16 February 2014 - 20:42 #3954309
Avatar
755 berichten
Veel vrije tijd
unborNN schreef:
Heb nog geen bios reset geprobeerd, ben ook niet thuis op het moment.

Ja ik heb een HDMI onboard zitten, zal dit proberen als ik thuis ben.

Bij apparaatbeheer staat alleen 'algemeen beeldscherm' dat is dus mijn 32 inch TV.

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile

OK, laat me maar weten als je nog hulp nodig hebt. :)
unborNN schreef op 16 February 2014 - 21:50 #3954311
Avatar
2207 berichten
Te enthousiast
Joao schreef:
unborNN schreef:
Heb nog geen bios reset geprobeerd, ben ook niet thuis op het moment.

Ja ik heb een HDMI onboard zitten, zal dit proberen als ik thuis ben.

Bij apparaatbeheer staat alleen 'algemeen beeldscherm' dat is dus mijn 32 inch TV.

OK, laat me maar weten als je nog hulp nodig hebt. :)

Doe ik zeker, ben alleen pas donderdag thuis :)

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
unborNN schreef op 20 February 2014 - 16:45 #3954602
Avatar
2207 berichten
Te enthousiast
Joao ik heb alles geprobeerd wat je gezegd heb, helaas werkt dit allemaal niet en wordt nog steeds mijn 22 inch scherm niet herkend. Wat is je steam?

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
unborNN schreef op 20 February 2014 - 17:28 #3954603
Avatar
2207 berichten
Te enthousiast
Heb ook een HDMI & DVI aansluiting op me mobo zitten..
inmiddels de vid kaart eruit gehaald..

HDMI naar HDMI 32 inch tv (doet het)
DVI naar HDMI 22 inch (doet het)

Mijn vid kaart is ook niet kapot anders zou die mijn 22 inch beeldscherm solo ook moeten pakken van HDMI naar HDMI..

Is hier een verklaring voor like wtf?!
mJm schreef op 20 February 2014 - 17:31 #3954604
Avatar
508 berichten
Veel vrije tijd
Bel die helpdesk van die fabrikant is, die hebben soms nog wel tips die helpen, no jk :p

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->