Marcel schreef op 18 December 2013 - 17:52 #3948640
Avatar
49 berichten
Noob
Hierbij het startschot voor de campagne van Route 66 ā€“ Serious Request 2013! Nu de datum in jullie agenda genoteerd kan worden, is het ook tijd om even stil te staan bij het doel van dit jaar.

3FM en het Rode Kruis vragen met 3FM Serious Request 2013 aandacht voor de honderdduizenden kinderen die jaarlijks sterven door diarree. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar ruim 800.000 slachtoffers maakt. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met schoon water, zeep, toiletten en goede informatie.

Vorig jaar hebben wij met zā€™ n allen kunnen zorgen dat pasgeboren kinderen met hun moeders de eerste hulp konden krijgen voor de eerste belangrijke 3 maanden. Dankzij jullie donatie aan onze actie zijn er 15 moeders geholpen, en daar zijn wij trots op, en het geeft ons ook de energie om te zeggen ; We gaan nog een keer!

22 December 2013 om 20:00 uur zal het startschot gegeven worden door Marcel, waarbij wij net als vorig jaar weer zweethandjes zullen krijgen van 66 ronden achter mekaar te rijden, en natuurlijk te zorgen dat je optijd binnen bent. Als de eerste persoon over de streep is heeft de rest van het veld nog 20 minuten om de finish te halen.


Belangrijke informatie :

Voeg de server toe aan je Favorietenlijst! Zo kom je binnen in de server, en loop je niet de kans bij de herstart in de Freezone terecht te komen! Link: tmtp://#addfavourite=route66_tm

De server gaat open om 18:00 uur, waarbij je nog de laatste handelingen kan treffen om zo ideaal mogelijk te kunnen rijden.Natuurlijk vergeten wij het doel van dit jaar niet, want er kan weer gedoneert worden aan onze actiepagina. Een beveiligde pagina waar je op diverse manieren je steentje kan bijdragen vanaf vandaag.

http://www.kominactie.nl/route66

Wij hopen jullie dit jaar ook weer te zien rijden op de speciale server mede mogelijk gemaakt door http://www.trackmaniaserver.org/ , en natuurlijk de baan speciaal gemaakt door onze Alfman.


Dank jullie, en zet hem op a.s. Zondag!
hellcy schreef op 18 December 2013 - 17:54 #3948641
Avatar
653 berichten
Veel vrije tijd
leeuwarden hooligans aanwezig

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->