Dynasty Warriors 7

Geschreven door 'Alex.'' op Wednesday, 4 May 2011 om 22:41

KOEI TECMO brengt ons Dynasty Warriors 7 ,een Hack & Slash game met het, voor de serie bekende ,Oud-Chinese verhaallijn en setting. Het is een game die niet verloochent wat het is…. Wat ik daarmee bedoel lees je hieronder.

Goed vs. Slecht? 
Hack & Slash, het is een genre waar je of van houdt of ontzettend haat. Afhankelijk van wie je het vraagt,  Dynasty Warriors is dan of de naam van een van de meest eentonige en verschrikkelijke actie games ooit gemaakt, of een serie die met al z’n unlockables, duizenden vijanden afslachten in enkele minuten,wapens en combatsysteem die je maanden zoet kan houden.
Niet lastig
Iedereeen die niet echt bekend is met serie doe er goed aan om de tutorial te volgen. Niet zozeer voor de normale vijanden,want deze gaan namelijk eenvoudig dood, maar is een noodzaak voor de sub –en eindbazen. Er zijn 2 hoofdmodes; Story en Conquest. Met de Story-mode beleef je het Oud-Chinese verhaal van de 3 koninkrijken vanuit verschillende perspectieven. Met elk van de campaigns uit de Story (Shu, Wu, Wei en Jin) speel je steeds meer characters en unlockables vrij die je dan in de Conquest-mode kan gebruiken. Elk van de campaigns duurt ongeveer 10 uur. De Conquest-mode is een raster van scenario’s die zowel alleen als online coop te spelen zijn en is goed voor ruim 30 uur. Veel content dus!


Arsenaal aan wapens
De gevechten doe je door regelmatig te schakelen tussen twee wapens en hierdoor combo’s aan elkaar te rijgen aangevuld met een Special move. Een eenvoudige skilltree zorgt voor iets meer diepgang in de gevechten. Wapens zijn erin ieder geval in overvloed en elk karakter kan al deze wapens gebruiken. Wel hebben alle karakters een favoriet wapen (EX wapens) en door deze te gebruiken zijn er EX moves beschikbaar. De wapens zijn met zogeheten seals te upgraden en verhogen daarmee de attributen van je personage.


 

Het oog wilt ook wat
Het verhaal is erg goed en kent veel achtergrondinfo. Het doel van de makers om een vloeiende mix van verhaal en actie te creëren is uitstekend gelukt mits je je over de slechte voice-acting heen kan zetten.

Grafisch is de game niet lelijk maar zeker ook niet mooi. Dit, alsmede de vele pop-ups en matige vormgegeven omgevingen verraden natuurlijk dat deze game gaat over supersnelle aktie en heel veel vijanden tegelijk in beeld hebben.

Eindoordeel: 
 Uiteindelijk heb ik me erg vermaakt met deze game en de verzamelaar in mij zal ervoor zorgen dat ik nog wel een tijdje zal spelen. Het is gewoon af en toe heerlijk om een degelijke Hack & Slash te spelen en Dynasty Warriors 7 is dat !!!


Pluspunten:

+ Veel content voor je geld                                       
+Verhaal                                                                 
+Gevechtssysteem     

Minpunten:
- Grafisch niet fantastisch
- Voice-acting


Met dank aan: Willem de Groot (Aka Foute Willem)

Reacties

BadazzNL schreef op 9 May 2011 - 18:17 1 thumbs
Avatar
 
Leuke Review Willem, geeft een goed beeld van de game
CAIPI schreef op 9 May 2011 - 22:37 2 thumbs
Avatar
 
Vond het altijd awesome om te doen. Gwn op die lui inrammen.

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

Matchen
corner
Gisteren
Vandaag
Morgen
corner

  • Geen matches
  • Geen matches
  • Geen matches

Evenementen Kalender

-->