Preview: 2 Days to Vegas

Geschreven door 'itons'' op Thursday, 30 September 2010 om 17:06

2 Days to Vegas is de 3rd person action-adventure game van Steel Monkeys die al sinds 2003 in ontwikkeling is maar naar alle waarschijnlijkheid nog dit jaar zal verschijnen voor de Xbox360, PS3 en Windows PCs. Deze game vol achtervolgingen, schietpartijen en onverwachte wendingen speelt zich af in verschillende grote steden in de VS.

In de Problemen
Het verhaal draait allemaal om de penibele situatie waarin Tony – de broer van de hoofdrolspeler Vinny – zich momenteel bevindt. Of het nu door pokeren, gokken of de stripsclubs is gekomen is niet helemaal duidelijk, maar Tony is in Las Vegas en heeft dringend hulp nodig van zijn oudere broer Vinny.

Van New York naar Las Vegas
2 Days to Vegas begint in New York City, waar Vinny zojuist is vrijgekomen uit de ‘Rikers Island’ gevangenis na een celstraf van drie jaar te hebben uitgezeten. Om zijn broer bij te kunnen staan moet hij binnen 48 uur in Las Vegas zien te komen en onderweg zal hij de nodige opstakels moeten overwinnen.

Gedateerde Screenshots

Van alle steden die Vinny aandoet zijn helaas alleen nog New York en hoofdstad Las Vegas daadwerkelijk door Steel Monkeys bevestigd. Daarnaast is er nog geen demo van deze game vrijgegeven en op wat gedateerde screenshots uit 2007 zijn er geen verdere aanwijzingen over hoe deze game gaat uitpakken.

Achtervolgingen en Schietpartijen
Volgens Steel Monkeys is het de mix van spectaculaire achtervolgingen, schietpartijen en andere gewelddadige ontmoetingen die 2 Days to Vegas zo aantrekkelijk maakt. Verder bieden steden als New York City de grafische ontwerpers uiteraard een mooie gelegenheid om eens flink uit te pakken en zou men in Las Vegas de vele gok- en pokerspellen op een mooie manier in de game play kunnen integreren.

Reacties

TheVirus2002 schreef op 21 October 2010 - 12:31 0 thumbs
Avatar
 
als dat gedateerde screenies zijn, dan gaat het er toch verdomde goed en realistisch uitzien! :D

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

Matchen
corner
Gisteren
Vandaag
Morgen
corner

  • Geen matches
  • Geen matches
  • Geen matches

Evenementen Kalender

-->