Grand Final - Counter-strike 1.6

Daar waar verwacht werd dat Barcelona of 1HP zich rechtstreeks via de upperbracket zou plaatsen voor de Grand Final, was het whatisgood die verraste en de eerste finaleplek opeiste. In de poule was 1HP nog te sterk voor whatisgood?, waar ze als 2e waren geëindigd.

In de brackets moest whatisgood het als eerst opnemen tegen Faalbois (2-0). In de tweede ronde van de upperbracket werd seed #1 Barcelona verrassend 2-1 verslagen. Een revanche op 1HP werd in de upper bracket finale gerealiseerd. Dankzij een 2-1 overwinning was whatisgood het eerste team dat zich voor de grand final plaatste.

 

Line-up whatisgood

pit

T8im

beshbesh

cML-

GUZZ

 

 

1HP wist op een vrij overtuigende manier 1e te worden in hun groep. Zelfs rechtstreeks finalist whatisgood werd in de poulefase door 1HP verslagen met 19-11. Daarnaast hadden ook ProbLems, sinox, KAOS en atlan het nakijken, waardoor een 1e plek in de poule niet meer in gevaar kwam.

Via Letalis (2-0) en I-Present (2-0) kwam 1HP in de finale van de upperbracket terecht. Whatisgood stuurde 1HP naar de lower bracket, waar ze Barcelona op hun pad vonden. Een 16-11 overwinning volgde en daarmee was de grand final bekend.

 

Line-up 1HP:

lehtotjehz

Splurge

Intenszz

Chester

Mousepro

 

 

Zoals gebruikelijk heeft de winnaar die instroomt vanuit de upper bracket één map voorsprong ten opzichte van het team dat zich via de lower bracket voor de grand final heeft geplaatst. In dit geval was het whatisgood die slechts één map hoefde te winnen, terwijl 1HP twee maps nodig had voor de overwinning.

Uiteindelijk bleek één map al beslissend te zijn voor de wedstrijd. whatisgood wist 1HP met 16-11 te verslaan en dat was al voldoende om zich tot winnaar van The Party 10 te kronen.

 

Gamelux feliciteert whatisgood met deze overwinning.