• Intel Extreme Masters - World Championships S6
 • 6 March 2012 door Bcrbo
 • Intel Extreme Masters - World Championships S6
 • Volgende week zal volledig in het teken staan van de Intel Extreme Masters Season 6 World Championship Finals in Hannover, Duitsland waar voor veel geld zal gestreden worden in Counter-Strike 1.6, League of Legends en StarCraft II.
 • De beste spelers van over de hele wereld hebben maandenlang geprobeerd zich te bewijzen op de verschillende Global Challenges (in Keulen, Guangzhou, New York, Kiev en Sao Paulo). De beste teams of spelers geraakten zo aan een slot in het algemene Finale event van Hannover, Duitsland komende week.

   

  Van 6 tot en met 10 maart zal zo'n $283 000 verdeeld worden over de drie games en 56 deelnemende teams of spelers. StarCraft II lijkt alvast weer het paradepaardje te worden van de ESL Intel Extreme Masters, met 32 topspelers en $83 000.

   

  Verwacht in ieder geval bijna evenveel vuurwerk voor Counter-Strike 1.6 met 's werelds beste teams en League of Legends dat het minst in te schatten valt, vooraf. Op de voorgenaamde Global Challenges kwam telkens een andere winnaar uit de bus en daarom kan niemand precies zijn vinger leggen op de komende dagen en wie de LoL kampioen zal worden.


-->