De CS:S compo is gisteren redelijk soepel verloren. We begonnen wat laat, maar hebben de tijd ruimschoots ingehaald. Er was meteen duidelijk welke teams boven de rest uitstak en zo bleven we al snel over met mindLess, 30P, Infinitus en Multigamers. Infinitus won verrassend met 2-0 van 30P die daarmee naar de lower bracket gingen.

 

In de lower bracket werd ondertussen de super spannende match tussen mindLess en Multigamers gespeeld. Op de_inferno kwam mindLess terug van 0-4 op CT side, naar 11-4 waarmee ze een draw haalden. Toen na double overtime trok uiteindelijk Multigamers aan het langste eind. Multigamers neemt het op dit moment op tegen 30P op de_train. De winnaar van deze match gaat het opnemen tegen Infinitus eSports in een best of 3.

 

Edit: Uiteindelijk heeft 30P na een overtime gewonnen op de_train van Multigamers en staat in de finale tegen Infinitus eSports!

 

De Source TV's werken zoals gewoonlijk niet mee. De Grand Final wordt op server 1 gespeeld en de source TV daarvan is: ufear.net:40001

 

 

Matches van vandaag:

 

11.30u best-of-1

 

Consolation final

Multigamers - 30P Gaming 
16:19

 


12.30u best-of-3

 

Grand final

Infinitus eSports - 30P Gaming

1:1

 

Infinitus eSports kwam uit de winnerbracket en had genoeg met 1 map winst en wint daarmee The Reality XI. Final ranking:

 

1. Infinitus eSports

2. 30P Gaming

3. Multigamers

4. Mindless